Talent voor Transitie versterkt managementteam

Met ingang van 1 maart 2019 treedt Martin Eimers toe als partner bij Talent voor Transitie. De organisatie groeit snel en met deze uitbreiding van het managementteam creëert Talent voor Transitie een stevige basis voor groei en innovatie. Martin krijgt de verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering en zal samen met oprichter Albert Bloem het managementteam vormen.


Martin Eimers heeft ruime ervaring in de energiewereld in diverse rollen, recentelijk als Vice President Business Development bij Vattenfall/Nuon. Met de aanstelling van Martin verwacht Talent voor Transitie nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie dé toonaangevende partner te zijn op het gebied van talentontwikkeling om de energietransitie te versnellen.  

Martin: “Jonge en ambitieuze mensen gaan het verschil maken in het versnellen van de energietransitie en ik ben blij dat ik vanuit mijn nieuwe verantwoordelijkheid daar een bijdrage aan ga leveren.” Albert voegt hier aan toe: “Gezien de ontwikkeling van Talent voor Transitie het afgelopen jaar, past de aanstelling van Martin goed in de groeifase van de jonge organisatie.”