Naar beneden

Martin Eimers heeft ruime ervaring in de energiewereld in diverse rollen, recentelijk als Vice President Business Development bij Vattenfall/Nuon. Met de aanstelling van Martin verwacht Talent voor Transitie nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie dé toonaangevende partner te zijn op het gebied van talentontwikkeling om de energietransitie te versnellen.  

Martin: “Jonge en ambitieuze mensen gaan het verschil maken in het versnellen van de energietransitie en ik ben blij dat ik vanuit mijn nieuwe verantwoordelijkheid daar een bijdrage aan ga leveren.” Albert voegt hier aan toe: “Gezien de ontwikkeling van Talent voor Transitie het afgelopen jaar, past de aanstelling van Martin goed in de groeifase van de jonge organisatie.”  

Sluiten

Nieuwsbrief

Mee op reis naar versnelling!