Het nieuwe ontwikkelprogramma is live!

Het ontwikkelprogramma van TvT is in april live gegaan. We zijn gaan werken met vier ontwikkellijnen: Energiekennis, Veranderen & Experimenteren, Coalities bouwen en Impact hebben. Lees hieronder gauw verder! 


Ontwikkelprogramma intro Fenneke

Het ontwikkelprogramma richt zich op het bevorderen van impact en verander- en experimenteerkracht van jong talent binnen organisaties. Dit gebeurt door de vier ontwikkellijnen: energiekennis uitbreiden, veranderen en experimenteren, coalities bouwen en impact hebben. De dynamiek van de verschillende stakeholders binnen de Energietransitie vormt de basis voor het bouwen van coalities.

Talent voor Transitie investeert in Ontwikkelprogramma

Met ingang van 1 februari 2019 is Fenneke van Vliet-de Nooij verbonden als Talentontwikkelaar bij Talent voor Transitie. Fenneke zal een stevige basis leggen voor het ontwikkelprogramma en dit gaan coördineren.

Fenneke: “Slimme, enthousiaste en bevlogen transitieversnellers gaan het verschil maken in de energietransitie en ik voel mij vereerd om bij Talent voor Transitie te mogen helpen in hun ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om van TvT samen een inspirerende Learning Community te maken!”

Fenneke van Vliet heeft een achtergrond als management trainee bij KLM en was 7 jaar consultant mens- en organisatieontwikkeling bij Twynstra Gudde. De afgelopen 4,5 jaar werkte zij als Talent Development manager bij Klimaat en Energie adviesbureau Ecofys, dat later werd overgenomen door Navigant. Zij heeft ruime ervaring zowel in het ontwikkelen van mensen als het opzetten van talentprogramma’s in de energietransitie.

Albert Bloem, oprichter TvT: “Met de inbreng van Fenneke geven we verder vorm aan onze ambitie om door te groeien tot hét toonaangevende ontwikkelbedrijf voor jong talent in de Energiesector.”

Meer weten wat onze versnellers bij TvT zoal bezig houdt? Lees het in deze blog van Jort over een gezamenlijk waterstofprogramma!