Wij staan in de top 100 meest innovatie bedrijven van Nederland!

We zijn enorm blij om in de KVK top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland te staan! Op woensdag 25 september maakt de landelijke jury de ranking bekend. Ben jij benieuwd hoe innovatief de aanpak van Talent voor Transitie is? Lees dan hieronder verder.

#kvkinnovatietop100

 


Als learning community de energietransitie versnellen en bijdragen aan een fossielvrije samenleving, dat is ons doel! Wij willen graag een frisse wind door de energiesector én de arbeidsmarkt geven!

Met onze Learning Community Transitieversnellers willen wij een brug slaan tussen de zoekende starter op de arbeidsmarkt en opdrachtgevers die om ervaren professionals roepen.  Hiermee geven wij jong talent een boost in hun ontwikkeling tot energie professional. En de ervaren energiesector geven wij toegang tot ‘energieke’ ideeën, lef, experimenteerkracht en soms zelfs disruptieve businessmodellen!

Hét ontwikkelprogramma voor impact in de energietransitie

Met ons ontwikkelprogramma bieden wij jonge talenten een leeromgeving waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen tot een impactvolle professional die een betekenisvolle bijdrage levert aan het versnellen van de energietransitie. Hierbij focussen wij ons op vier ontwikkellijnen:

  • Energiekennis opbouwen
  • Veranderen en experimenteren
  • Impact hebben
  • Coalities bouwen

Meer weten over ons ontwikkelprogramma? Download de folder hier.

Chemie

Volgens ons zit het unieke in de combinatie van enerzijds professionele begeleiding in de eerste baan. En anderzijds een soort hackaton, waarbij teams oplossingen bedenken voor casussen. Er ontstaat chemie over en weer. De jonge generaties zorgen voor experimenteerkracht en oudere generaties brengen ervaring en stabiliteit mee. Want daar moeten de oplossingen gezocht worden om de huidige energiedilemma’s te versnellen.

Met dank aan het team en al onze energie transitieversnellers!