Talent voor Transitie Energiecafé in samenwerking met Green Giraffe

Elk Energiecafé staat in het teken van een bepaald onderwerp. Afgelopen Energiecafé werd georganiseerd in samenwerking met Green Giraffe. Zij helpen klanten met de financiële kant van energieprojecten. Op deze avond ging Iasson-Paris Kabarakis van Green Giraffe door middel van stellingen het gesprek met onze transitieversnellers aan. Zo ontstonden er interessante discussies vanuit verschillende oogpunten.


Energiecafe talent voor transitie

“Het Energiecafé is een heel leuk initiatief om van elkaar te leren in een informele setting. Het is een echt plezier geweest om deze jonge ambitieuze mensen te ontmoeten en te zien hoe zij zich enthousiasmeren met onze discussie en matchmaking spel. Het is een prettige avond geweest! Veel dank aan Talent voor Transitie en de Transitieversnellers voor hun actieve deelname en ideeën. Ik wens ze veel succes en hoop dat wij samen stappen zullen maken in de energietransitie.” – Iasson-Paris Kabarakis, Green Giraffe

Tijdens het matchmaking spel werd in groepjes onderhandeld over duurzame energieprojecten, erg leuk om zelf een rol te hebben in dit dynamische spel.

Kortom, het was een geslaagd Energiecafé waarin we veel mooie gesprekken en interessante discussies met elkaar hebben mogen voeren over de financiële kant van de Energietransitie.

Wil jij ook een keer aanwezig zijn bij ons Energiecafé? Laat het ons weten, je bent van harte welkom (ook als spreker)!