Naar beneden

Het TvT impactproject
Aan het einde van het Ontwikkelprogramma krijgen onze versnellers de ruimte om in de praktijk hun impact van afgelopen twee jaar te laten zien, geheel naar eigen invulling. Dit doen zij in de vorm van een impactproject. Het impactproject is dus ook een mooie gelegenheid om de TvT community aan hun eigen omgeving en externen te laten zien. Zo stond de impactavond van afgelopen vrijdag in het teken van biomassa (infographic hierover kun je hier downloaden), hoe transities historisch verlopen en hoe iedereen z’n stukje kan bijdragen aan verduurzaming, hoe klein ook. Vandaag hebben zij hun Talent voor Transitie certificaat gekregen en hiermee officieel succesvol het programma afgerond. Wij wensen ze enorm veel succes en nemen niet voorgoed afscheid. Want ze gaan verder als alumni van TvT!

De groep sluit het impactproject af met de volgende mooie woorden:
”Wie had twee jaar geleden gedacht dat wij hier nu zo met elkaar zouden staan? De hele voorbereiding van het impactproject was eigenlijk een transitie in het klein. Van een groep die alleen samen trainingen volgt, werden wij ineens een groep die samen impact ging maken! Dat leverde veel leerzame inzichten op die het twee jarige ontwikkeltraject hebben verrijkt. Van jonge bambi’s op het ijs tot trotse transitieversnellers!”

Van links naar rechts: Pieter, Chris, Stijn, Yanniek (achterste rij), Lennard, Max, Michelle en Els (voorste rij).

Sluiten

Nieuwsbrief

Mee op reis naar versnelling!