RTL-Z over de vloer bij Talent voor Transitie

Talent voor Transitie is voor het programma Nederland Maakt Het uitgenodigd om onze ambitie voor het versnellen van de energietransitie met jonge mensen weer te geven aan groter publiek. Hiervoor kwam RTL-Z langs om opnames te maken.


Talent voor Transitie RTL-Z

Het programma Nederland Maakt Het draait om de Nederlandse technologie en innovaties. De industrie waarin de uitdagende technologische sector in beeld wordt gebracht. Zo komen er vooral bedrijven en organisaties aan bod die bezig zijn met de nieuws innovaties (zoals wij), de bouw van gigantische constructies of ontwikkeling van complexe digitale platformen.

Samen met de RTL-Z camera crew hebben wij opnames gemaakt op een windmolenpark en op onze thuishaven in Arnhem tijdens een Ontwikkeldag van de lichting TvT 2.0. Wij wilden graag onze eigen versnellers uitlichten omdat zij het talent van nu zijn! Zij beschikken over de juiste durf en experimenteerkracht waar de markt nu om vraagt.

Het was een leuke ervaring waarbij we TvT weer eens op een andere manier op de kaart gezet hebben! Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het filmpje hieronder!