Naar beneden

Het programma Nederland Maakt Het draait om de Nederlandse technologie en innovaties. De industrie waarin de uitdagende technologische sector in beeld wordt gebracht. Zo komen er vooral bedrijven en organisaties aan bod die bezig zijn met de nieuws innovaties (zoals wij), de bouw van gigantische constructies of ontwikkeling van complexe digitale platformen.

Samen met de RTL-Z camera crew hebben wij opnames gemaakt op een windmolenpark en op onze thuishaven in Arnhem tijdens een Ontwikkeldag van de lichting TvT 2.0. Wij wilden graag onze eigen versnellers uitlichten omdat zij het talent van nu zijn! Zij beschikken over de juiste durf en experimenteerkracht waar de markt nu om vraagt.

Het was een leuke ervaring waarbij we TvT weer eens op een andere manier op de kaart gezet hebben! Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het filmpje hieronder!

Sluiten

Nieuwsbrief

Mee op reis naar versnelling!