Talent voor Transitie is partner van het initiatief Kraak de Crisis!

We zullen dingen die we normaal deden opnieuw moeten vormgeven en opstarten, nu is hét moment om dit op een duurzamer en socialere manier te doen in de energietransitie. Kijken waar we samen impact kunnen maken, iets in beweging kunnen krijgen. Van buurtinitiatief tot nieuwe windturbine en van provinciaal beleid naar de bouw van een warmtenet.
Kraak de Crisis Talent voor Transitie

Met #Kraakdecrisis zijn we vanaf 8 April massaal op zoek naar oplossingen in de energietransitie die ervoor zorgen dat we veerkrachtig uit de crisis komen. Trots om vanuit Talent voor Transitie als partner en ambassadeur de grootste nationale crowdsourcing op te starten met een focus op stabiele werkgelegenheid, meer zorgzaamheid, meer circulariteit en minder CO2.

Nederland na corona creëert werkgelegenheid door socialer en duurzamer te worden. Werken aan onze toekomst!

Hoe kraak je mee?

Verzamel je team en meld jouw idee of initiatief aan voor 3 mei via www.kraakdecrisis.nl