Versterking van het TvT team!

Even voorstellen; ik ben Franca en sinds kort werkzaam als accountversneller bij TvT. Ik heb een studieachtergrond in Internationale Betrekkingen en werkervaring in onder andere duurzaam toerisme. Begin 2018 zijn mijn man en ik naar Australië vertrokken om ons een tijdje in Perth te vestigen en besloot ik het roer ietwat om te gooien.

In Australië ging mijn man werken in een ziekenhuis en ik heb daar gestudeerd voor een Graduate Certificate in Environmental Management and Sustainability. Hierdoor verdiepte ik mijn kennis rondom milieuvraagstukken en leerde ik meer over bijvoorbeeld klimaatwetgeving, complexiteit en gezonde ecosystemen.

350.org

Naast deze studie heb ik ook, als coördinator, de lokale tak in Perth van milieuclub 350.org aangestuurd. 350.org is een wereldwijde organisatie die sneller naar een fossielvrije samenleving toe wil werken. Dit doet ze onder andere door middel van een sterke divestment campagne, door burgers te informeren over klimaatverandering en door met gemeentes te praten over hoe zij hun eigen beleid t.o.v. hernieuwbare energie kunnen verbeteren. Ik was veel bezig met het aantrekken van nieuwe samenwerkingen, het begeleiden van vrijwilligers en deed ook een stuk communicatie.

”Ik wilde een baan die paste bij wat ik al gedaan heb, liefst binnen de energietransitie, en waar ik ook nieuwe dingen kon leren.”

Accountversneller bij TvT

Toen ons avontuur in Australië voorbij was, ben ik me gaan oriënteren op een interessante baan in Nederland. Ik wilde een baan die paste bij wat ik al gedaan heb, liefst binnen de energietransitie, en waar ik ook nieuwe dingen kon leren. Tijdens een zoektocht op het web ben ik TvT tegengekomen en ik was direct aangenaam verrast door het concept en de uitstraling van het bedrijf. Ik heb contact gezocht en daarna diverse leuke gesprekken gehad met Martin, Albert en Fenneke. We zagen gelukkig allemaal een mooie match tussen TvT en mij en spraken af dat ik dit voorjaar bij TvT zou beginnen als Accountversneller en later ook als Teamversneller.

En hier ben ik dan; ik schrijf dit blog achter een bureau op het TvT kantoor in Arnhem. Ik heb inmiddels kennis gemaakt met alle kantoormedewerkers en hoop ook snel kennis te kunnen maken met alle transitieversnellers die TvT rijk is. Ik ben erg blij onderdeel uit te maken van de TvT community en heb veel zin impact te gaan maken!

-Franca van Bokhorst
Accountversneller bij TvT