Naar beneden

We mochten weer, de eerste training die weer in persoon plaats mocht vinden. Het was de derde en tevens laatste sessie van de Module “Projectmanagement” onder begeleiding van externe trainer Björn Prevaas. Deze dag, in Amersfoort, namen we het ‘PMC Compact’ verder mee in de praktijk.

Na een korte inleiding, waarbij projectmatige obstakels en aanpakstrategieën werden besproken, en eenieder uit zijn of haar covidslaap kon ontwaken, ging elke groep bezig met hun eigen casus. Ons thema was Risicomanagement. Een erg leuk en interessant domein binnen projectmanagement dat vaak onvoldoende aandacht krijgt. Bottom line: houd er rekening mee, voordat je aan je project begint, (1) wat mogelijke risico’s zijn, (2) welke daarvan het belangrijkst zijn en (3) wat je daaraan gaat doen, zowel nú als op het moment dat het losbarst!

Kortom, een geslaagde ontwikkeldag waarmee ik mijn vaardigheden heb weten uit te breiden met nieuwe en nuttige informatie!

Nieuwsgierig geworden? Je vindt hier meer informatie over het TvT ontwikkelprogramma!

-Roeland Camps
Transitieversneller bij TvT

Sluiten

Nieuwsbrief

Mee op reis naar versnelling!