Naar beneden

Een transitieversneller bij TvT

Een transitieversneller bij TvT werkt aan zijn eigen ontwikkeling, terwijl het een bijdrage levert aan concrete, maatschappelijke vraagstukken die spelen bij onze partners. Ons ontwikkelprogramma hebben we samengesteld voor jonge professionals die zich, naast hun startersfunctie, willen ontwikkelen op thema’s omtrent duurzame energie. Met de opgedane kennis is een transitieversneller van grote waarde voor bedrijven en organisaties. De ontwikkeling tot energieprofessional gebeurt binnen twee jaar tijd bij verschillende partners.

Bij TNO werkt Jeroen aan diverse vraagstukken omtrent strategische besluitvorming, met de energietransitie als gemene deler. Projecten, deliverables en de scope en lengte van mijn werkzaamheden lopen hierbij zeer uiteen. Soms gaat het om Nederland, dan weer de portfolio van EU-steden. De ene keer schrijft hij mee aan een rapport, de andere keer gaat het om het begeleiden van een bijeenkomst of het inrichten van een wetenschappelijk kader.

”Werken bij TNO bevalt zeer goed: de inhoudelijke werkzaamheden dagen mij uit om innoverend vermogen en creativiteit te ontwikkelen en dit op dagelijkse basis in te zetten, dat geeft mij energie.”

Veel diversiteit

Wat hem zo aanspreekt, is dat het systeem centraal staat en dat daarbij (onder andere) de fysieke, sociaaleconomische en technologische aspecten van diverse kwesties omtrent de energietransitie, verstedelijking en innovatie integraal benaderd worden. Zijn collega’s hebben zeer uiteenlopende achtergronden en werkgebieden. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er elke dag weer kansen zijn om kennis en inzichten op te doen. Werken bij TNO bevalt hem zeer goed: ”de inhoudelijke werkzaamheden dagen mij uit om innoverend vermogen en creativiteit te ontwikkelen en dit op dagelijkse basis in te zetten, dat geeft mij energie.”

Kun jij ook een transitieversneller gebruiken binnen jouw organisatie? Iemand die met een frisse blik en experimenteerkracht voor beweging kan zorgen? Neem gerust eens contact met ons op!

Sluiten

Nieuwsbrief

Mee op reis naar versnelling!