Onze energiecafés: waar verbinding en kennisdeling centraal staat

Het TvT energiecafé wordt ongeveer één keer per maand georganiseerd. Een avondvullend programma met elke keer een andere locatie. Aankomende donderdag mogen wij weer met gepaste afstand samenkomen in Utrecht, waarbij onder andere transitieversneller Nellie-Anne vertelt over lokale warmte-initiatieven in de provincie Zuid-Holland.
energiecafe talent voor transitie

Actuele ontwikkelingen aan bod tijdens het energiecafé

Om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen, zal er in Nederland nog heel wat moeten gebeuren. Het TvT energiecafé speelt onder andere hierop in met inspirerende sprekers en onze community vol gemotiveerde energieprofessionals. In ons energiecafé bespreken wij belangrijke actuele ontwikkelingen op het gebied van energie en verduurzaming. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Zo behandelden wij in de voorgaande energiecafés onderwerpen als: de impact van de coronacrisis op de energietransitie, de financiële kant van energieprojecten maar ook nationale initiatieven zoals Kraak de Crisis. Een erg interessant initiatief die sociale en duurzame ideeën de kans aanreikt concreet te worden.

Transitieversnellers: ontwikkeling voor de toekomst

Wij werven energieke toptalenten die graag impact willen maken en bij willen dragen aan de energietransitie. Door onze samenwerkingen met verschillende energie-initiatieven verstrekken wij toegang tot onze community met jonge en gemotiveerde energieprofessionals. Zowel transitieversnellers als bedrijven zijn aangesloten en dus ook onderdeel van onze groeiende community. Daarom komen wij graag samen, verbinden we ons netwerk en delen we kennis met elkaar.

Laat je tijdens het TvT energiecafé inspireren door interessante externe gastsprekers en bereid je voor op de energie van de toekomst! Wil jij ook een keer aanwezig zijn? Laat het ons weten, je bent van harte welkom (ook als spreker)! Neem eens contact met ons op.