Volop in Transitie!

We werken anders, we reizen anders, we gaan anders met elkaar om. We zijn als samenleving volop in transitie. Het kan dus heel snel, als we moeten. Vanuit TvT dragen we bij aan de energietransitie! We zijn druk bezig met de werving van een nieuwe groep versnellers. Samen met een aantal wisselende versnellers zijn zij op korte termijn beschikbaar zijn voor uitdagende en impactvolle opdrachten en projecten. Je leest er hieronder alles over!


🎥 Backstage beelden RTL-Z opnames van Talent voor Transitie

Afgelopen week zijn er opnames van ons gemaakt voor het programma Doe Maar Duurzaam RTL. Martin zoomt in op de behoefte aan nieuwe instroom om de energietransitie zo snel mogelijk te realiseren. Wij helpen namelijk graag door het maken van een goede verbinding tussen jonge professionals en partners met een hulpvraag omdat wij geloven dat onze transitieversnellers een versnellend effect hebben. De opdrachtgevers ervaren dit als extra toegevoegde waarde. Annemarie Schouten, Business Lead NL Large-Scale Solar bij Vattenfall, vertelt hoe zij onze samenwerking ervaart en Maud praat over haar gemaakte impact als transitieversneller en onderdeel van de TvT community.

📺 Uitzenddatum 19 september om 17.30 uur op RTL-Z. Houd het in de gaten!

Transitiehub: informeren, inspireren en activeren van andere jonge en bevlogen mensen

Afgelopen vrijdag was de avond waarop onze lichting Transitieversnellers 2.0 hun Impact Project presenteerden. Vol trots en ieder met hun eigen verhaal.

De groep heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een project waarmee ze de Energietransitie versnellen. Door COVID19 kreeg hun oorspronkelijke plan een wending en hebben ze uiteindelijk een platform opgeleverd: www.transitiehub.nl. Hiermee willen ze andere jonge bevlogen mensen informeren, inspireren en activeren om iets te gaan betekenen voor de Energietransitie. De groep bracht hun transitiehub met veel flair op een podium en kwam met persoonlijke verhalen die ze zelf voorlazen en voor elkaar hadden geschreven. Ze hebben een coalitie gevormd met de volgende lichting (3.0) die van hen het stokje overneemt en voortbouwt op hun mooie project!

Transitieversnellers komende periode beschikbaar

In de komende maanden komen een aantal transitieversnellers beschikbaar. Heb je behoefte aan een gemotiveerd iemand met passie voor de energietransitie én met durf en experimenteerkracht? Neem contact op met Albert Bloem (albert.bloem@talentvoortransitie.nl / 06 – 31031872) of Martin Eimers (martin.eimers@talentvoortransitie.nl / 06 – 52481250)

Laat je horen!

We staan altijd open voor suggesties, vragen, ideeën, kandidaten en marktmogelijkheden. Mail naar martin.eimers@talentvoortransitie.nl of albert.bloem@talentvoortransitie.nl. Of bel ons op 085 130 75 30. 

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dat doe je hier

Volg ons ook op LinkedinInstagram en Facebook