Zevende groep van Talent voor Transitie: Nieuwe stap in Diversiteit

Mensen verschillen, gelukkig maar. Diversiteit helpt om samen tot de beste oplossingen te komen, in een omgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. De Refugee Talent Hub en Talent voor Transitie slaan de handen ineen met het nieuwe initiatief Divers Energietalent. Een traject waarin statushouders de Nederlandse energietransitie helpen aanjagen. De eerste zes talenten hebben getekend en gaan aan de slag als onze zevende ontwikkelgroep!

Abdulhadi Bakhash is één van de Diverse Energie Talenten en hij is 1 maart aan de slag gegaan.  “Na 6 jaar in Nederland heb ik eindelijk een betaalde baan en kan ik een productieve Nederlander worden, ik ben echt heel blij”.


Mensen verschillen, gelukkig maar. Diversiteit helpt om samen tot de beste oplossingen te komen, in een omgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. De Refugee Talent Hub en Talent voor Transitie slaan de handen ineen met het nieuwe initiatief Divers Energietalent. Een traject waarin statushouders de Nederlandse energietransitie helpen aanjagen. De eerste zes talenten hebben getekend en gaan aan de slag als onze zevende ontwikkelgroep!

TvT matcht in dit nieuwe initiatief werkgevers die op zoek zijn naar energietalent met kundige statushouders die staan te springen om aan het werk te gaan in Nederland. Zo brengen ook professionals met een niet-Nederlandse achtergrond nieuwe energie, zetten zij organisaties in beweging en leveren ze een impactvolle bijdrage aan het versnellen van de energietransitie.

Dit gebeurt in een actief lerend netwerk met ruim 50 andere transitieversnellers, waarin interactie, onderlinge kennisdeling en gezelligheid centraal staan. Dit hebben we al op zo’n 100 projecten gedaan met onze transitieversnellers en opdrachtgevers die behoefte hebben aan experimenteerkracht en verbinding.

Abdulhadi Bakhash is één van de Diverse Energie Talenten en hij is 1 maart aan de slag gegaan bij Vattenfall met een project rond het beter inzichtelijk maken van energieverbruik. “Na 6 jaar in Nederland heb ik eindelijk een betaalde baan en kan ik een productieve Nederlander worden, ik ben echt heel blij”.