Hét TvT Energiecafé-special van 4 november

Op 4 november (toen dat nog kon) kwamen we met alle TvT-ers en opdrachtgevers samen tijdens hét Energiecafé-special rond het thema: ‘Vermogen en onvermogen’ – hoe de oude en nieuwe generatie de energietransitie kunnen versnellen..


‘Vermogen en onvermogen’ – hoe de oude en nieuwe generatie de energietransitie kunnen versnellen.   

Op 4 november (toen dat nog kon) kwamen we met alle TvT-ers en opdrachtgevers samen tijdens hét Energiecafé-special rond het thema: ‘Vermogen en onvermogen’ – hoe de oude en nieuwe generatie de energietransitie kunnen versnellen. Er werd eindelijk weer in real-life geborreld en genetwerkt, en Mark van Baal van FollowThis gaf een keynote speech over hoe de huidige en de nieuwe generatie elkaar (kunnen) versterken. Hij vertelde hoe hij Shell stimuleert te verduurzamen via activistisch aandeelhouderschap. De TvT-Alumnivereniging ‘De Toekomstfabriek’ werd door Kajan Kort en Chris Vos van de eerste TvT-Lichting gepresenteerd. Al met al een hele mooie avond met de boodschap ‘Verander de wereld, begin bij jezelf. Maar vergeet het belang van je first follower(s) niet, want zonder volgers geen leider en ook geen beweging. 

Bekijk de aftermovie hieronder.