Samenwerking Windkracht5 breidt uit!

De samenwerking met adviesbureau Windkracht5 breidt steeds verder uit. Samen pakken we mooie projecten op, waarbij verschillende trainees al zijn ingezet voor zowel langere opdrachten als korte projecten. Lees hier meer over de ervaringen van trainees Gunnar, Koen en Salah.


Sinds de samenwerking met Windkracht5 hebben verschillende TvT’ers al kennisgemaakt met adviesbureau Windkracht5, in zowel kleine als grote opdrachten en projecten. Momenteel biedt Salah voor korte tijd ondersteuning op gebied van RES 2.0, waarbij hij helpt te inventariseren en onderzoeken hoe de RES verder kan worden vormgegeven en welke rol Windkracht5 en TvT hierin kunnen spelen.

Gunnar heeft kortgeleden zijn opdracht bij Windkracht5 afgerond. In een halfjaar tijd heeft hij gewerkt aan het bouwen van een PowerBI dashboard om de voortgang te bewaken van projecten in het EMC (elektromagnetische compatibiliteit) proces bij één van de opdrachtgevers van Windkracht 5. Draagvlak creëren voor de oplossing was hierbij essentieel. De begeleiding vanuit Windkracht5 heeft hij als erg prettig en leerzaam ervaren.

Sinds afgelopen juni werkt Koen samen met Nancy Kabalt via Windkracht5 bij Combi SION. Als projectonderzoeker inventariseert hij de mogelijkheden om de maakbaarheid van de combi-keten netbeheerder, waterbedrijf, telecom en aannemers te vergroten ten tijde van een verhoogd werkpakket, door de vele energietransitie projecten en toename woningbouw wordt dit steeds belangrijker.

Alle TvT’ers ervaren de samenwerking als zeer positief. Koen: “Windkracht5 is een zeer diverse club met slimme mensen.” Diversiteit en inclusiviteit staan hoog in het vaandel bij Windkracht5, waardoor er veel diversiteit is op gebied van inhoudelijke kennis, culturele achtergrond en gender. De samenwerking werkt extra goed doordat Windkracht5 veel ervaring in huis heeft, terwijl TvT juist jonge ambitieuze startende professionals inzet. Deze combinatie zorgt voor een leerzame ervaring!

In deze blog lees je meer over het project van Gunnar.