TvT op bedrijvenmarkt Helix Utrecht

Dinsdagmiddag 8 maart staat Talent voor Transitie op de jaarlijkse bedrijvenmarkt, georganiseerd door NWSV Helix, de studievereniging van innovatiemanagement en -wetenschap aan de Universiteit Utrecht. Studenten NW&I, IS en SBI kunnen hieraan deelnemen en krijgen de kans om van 13:15 t/m 16:30 uur zich te oriënteren op hun carrièremogelijkheden na de studie.

“Je kan zo uit je college rollen om in de Minnaert hal in gesprek te gaan met relevante bedrijven. Je kan komen praten met medewerkers van Talent voor Transitie en andere bedrijven. Daarbovenop krijg je ook nog eens een SAC punt voor je deelname aan de bedrijvenmarkt. Geen reden om je niet in te schrijven op het ledenportaal! https://lnkd.in/d4t4AC9.” aldus een enthousiast lid van NWSV Helix.

Veel innovatie bij Talent voor Transitie

Bij Talent voor Transitie werken veel oud-studenten die Innovatiewetenschappen en aanverwante studies hebben gedaan. Wil jij weten of jij ook een TvT-er kan worden? Kijk op onze website of neem contact op!