Traineeship van lichting 10.0 gestart bij de Alpaca’s

Lichting 10 van Talent voor Transitie is vorige week hun tweejarig traineeship gestart op onze vaste buitenplaats in Garderen. Kijk hier voor een sfeerimpressie!


Vorige week is op “de Alpacadroom” in Garderen, de tiende lichting van Talent voor Transitie begonnen met hun tweejarig programma van het open traineeship voor energietransitie en klimaataanpak. Natuurlijk met onze vaste crew van Alapca’s die hun taak als inspirator goed vervulden.

De tweedaagse stond in het teken van elkaar leren kennen, op zoek naar drijfveren en het bouwen van een band. Naast de wandelingen met de alpaca’s werd het “Wie is de Mol” spel gespeeld. Dankzij het heerlijke weer waren alle programmaonderdelen buiten op het terras te doen. In de avond zelf lekker gekookt en de tijd genomen om een goed gesprek te voeren.

We kijken uit naar een mooie reis met Teun CustersAimée KampschöerLuuk van DijkRik GijsbersWendy de WitCleo OrbonsDiyary Hawez en Quinten de Wit.