Mini traineeship voor Laga Lustrum

Talent voor Transitie steunt de Lustrumcommissies van D.S.R.V. Laga met een mini-traineeship om hun organisatorische vaardigheden te versterken. Klik op de video om te zien hoe dat gaat!


Alle commissieleden van het 29ste Laga Lustrum volgen een mini-traineeship van Talent voor Transitie om hun organisatie vermogen voor de lustrum voorbereidingen nog effectiever te maken. Op een levendige avond werd aandacht gegeven aan het team vormen, doelen stellen en samenwerken binnen de verschillende commissies. Talent voor Transitie is als organisatiepartner verbonden aan het 29ste Lustrum van Laga.


Talent voor Transitie koppelt de ontwikkelvraag van startende professionals aan de hulpvraag van opdrachtgevers binnen de energietransitie die behoefte hebben aan durf en experimenteerkracht. Samen vormen ze een community waarin samenwerken, ontwikkelen en impact maken centraal staan.