Management wisseling bij Talent voor Transitie

Martin Eimers kondigt per 1 januari 2024 aftreden als directielid aan. Lobke Smeels en Jubbe van den Wildenberg treden toe tot het management.

Lobke Smeels en Jubbe van den Wildenberg treden toe tot het management van Talent voor Transitie

Talent voor Transitie gaat haar management uitbreiden. Met het aantrekken van Jubbe van den Wildenberg en Lobke Smeels wordt de basis gelegd voor de volgende groeifase van Talent voor Transitie. Deze versterking maakt het mogelijk dat Martin Eimers op 1 januari 2024 terugtreedt als directeur. Fenneke van Vliet – de Nooij en Albert Bloem blijven verbonden aan Talent voor Transitie. “Martin is van onschatbare waarde geweest voor het uitbouwen van Talent voor Transitie, zowel vanuit zijn persoonlijke leiderschap als in de opbouw van een professionele organisatie. Ik wens hem veel succes met zijn volgende stap. We hebben met Lobke Smeels als Talent Coach en Jubbe van den Wildenberg als Operationeel Manager zeer capabele professionals gevonden die gaan helpen om TvT verder te laten groeien.”

Samen met Fenneke van Vliet en Albert Bloem heeft Martin Eimers de afgelopen 5 jaren gebouwd aan Talent voor Transitie. Een bijzonder bedrijf waar de energietransitie en de ontwikkeling van jonge professionals centraal staan. Ruim 120 startende professionals zijn hun carrière gestart bij Talent voor Transitie. Nu de organisatie staat en het bedrijf klaar is om verder te groeien heeft Martin Eimers ervoor gekozen om zich te richten op een nieuwe toekomst buiten Talent voor Transitie. “Ik kijk terug op een prachtige periode waarin ik zelf veel geleerd heb en genoten heb van de waanzinnige groei die ik bij alle trainees heb gezien in hun tijd bij Talent voor Transitie. Na deze leerzame periode is het voor mij tijd om een nieuwe stap te zetten in mijn eigen ontwikkeling, in een nieuwe omgeving.”

Lobke Smeels

Lobke werkt sinds 2017 als zelfstandig ondernemer op het gebied van talentontwikkeling. Daarvoor werkte zij als Talent Manager bij FrieslandCampina (2011-2017) en als HR adviseur bij Twynstra Gudde (2005-2011). De afgelopen jaren heeft zij o.a. opdrachten uitgevoerd voor Intergamma, Hema, FrieslandCampina, NS, Stedin en TKI Urban Energy.

“Ik zie het als een geweldige kans om bij te dragen aan het verder bouwen van Talent voor Transitie en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de talenten van Talent voor Transitie.”

Jubbe van den Wildenberg

Jubbe heeft 18 jaar ervaring in arbeidsmarktbemiddeling, waarvan 9 jaar in de duurzame energiesector bij kWh People als Business Unit Manager. In deze rol heeft Jubbe veel ervaring in matching en ontwikkeling van professionals en het bouwen aan een groeiende organisatie opgedaan. Jubbe:

“Enorm veel zin in om met deze groep gemotiveerde mensen aan de slag te gaan! Ik ben blij om in de energietransitie actief te blijven en mijn bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame wereld! ”

Over Talent voor Transitie

Talent voor Transitie biedt het traineeship Energie en Klimaat aan, waarin startende en diverse professionals in twee jaar tijd uitdagende projecten uitvoeren bij verschillende organisaties. Talent voor Transitie is opgericht in 2017 en doorgegroeid naar een organisatie met 50 medewerkers en een brede groep opdrachtgevers in de energiesector. Recent is wederom een #FD Gazelle uitgereikt, als erkenning voor de continue snelle groei.