Partners met Energy Switch

Talent voor Transitie is partner van Energy Switch Zuid-Holland. Energy Switch Zuid-Holland helpt bij het laten instromen van goed opgeleide werknemers – die de kennis en skills bezitten die nodig zijn voor de energietransitie.

Talent van Transitie ondersteunt organisaties in het opzetten van learning communities en andere samenwerkingsverbanden in publieke-private samenwerking. Energy Switch is hier een goed voorbeeld van.

Albert Bloem, oprichter van Talent voor Transitie: “Staar je niet blind op alleen maar kennis en expertise. Als jij begrip hebt voor de basisprincipes en begrip hebt voor de partijen die bezig zijn met deze complexe materie ben je al een heel eind op weg. Ga het gesprek aan om te kijken waar jouw kennis en kunde kan bijdragen bij het versnellen van energietransitie!”

Doe mee met de #energietranistie en ontdek hoe jij het verschil kan maken!