Naar beneden

Werving en Selectie


Talent voor Transitie werft gedreven talenten die willen bijdragen aan de energietransitie. Door onze band met verschillende energie-initiatieven geven wij toegang tot een community met startende professionals. Onze trainees, worden geselecteerd op basis van hun kennis, motivatie, vaardigheden en ervaring met energievraagstukken.

Een nieuwe blik

Deze startende professionals staan ongeveer 8 maanden lang middenin jouw organisatie. In jouw team komen professionals met experimenteerkracht. Door vragen te stellen weten zij nieuwe wegen te vinden en brengen frisse energie in jouw afdeling of organisatie.

Learning Community

Zowel startende energieprofessional als bedrijven die aangesloten zijn bij Talent voor Transitie zijn onderdeel van een groeiende community. Binnen dit grote netwerk zijn de lijntjes kort en weten partijen elkaar sneller te vinden; uiteindelijk leidt dit tot kruisbestuiving tussen organisaties. De frisse kijk die je toevoegt aan de organisatie is verbonden met een sterk netwerk vol energie.

Netwerk

Er is een gemeenschappelijke drijfveer om talenten te verbinden aan de behoefte in de sector. De kennis die nu ad-hoc wordt opgedaan zal in onze community en met de sector gedeeld worden. Zo blijft deze kennis beschikbaar voor onze partners en (startende) energieprofessionals.

Vervolg

Onze startende professionals kunnen door onze opdrachtgevers na het ontwikkelprogramma in dienst genomen worden. Zij beschikken dan over een solide opleiding en gedegen ervaring, zijn in staat om verantwoordelijkheid te nemen en hun brede kennis in te zetten.

Voor meer info en antwoord op veel gestelde vragen, kun je ons bellen of mailen.

Programmamanager Human Capital Agenda, Topsector Energie

Marsha Wagner

Met Talent voor Transitie komt een nieuwe beweging op gang om talenten breed te ontwikkelen met goed systeeminzicht en overzicht op de energietransitie. Door in dit intersectorale talentenprogramma innovaties en talentontwikkeling te verbinden kunnen we snelheid geven aan de energietransitie en met elkaar systemen kantelen.

Managing Director, Eneco Heat & Industrials

Michiel van den Berg

Eneco wil haar energielevering 100% verduurzamen. Dit kunnen we niet alleen. We zullen moeten samenwerken. Wij zijn daarom continu op zoek naar jonge, gedreven mensen met kennis van energie, van samenwerken en die een goede antenne hebben voor wat er in de maatschappij speelt. Het ontwikkelprogramma van Talent voor Transitie zorgt ervoor dat deze mensen er komen.

Business Developer, Vattenfall

Arjan de Jong

Met de energietransitie komt het wel goed als deze professionals straks aan de knoppen zitten!

Director, NVDE

Olof van der Gaag

Werken in de energietransitie geeft energie. We hebben ook veel frisse energie en talent nodig. Deze transitie raakt iedereen. Dat vraagt mensen die nieuwe dingen durven te proberen, verschillende werelden kunnen verbinden en plezier hebben in samenwerking. Talent voor Transitie is een mooie trampoline voor mensen die daar in de energietransitie willen springen.

Onze partners in het werkveld

econic talent voor transitie
Eneco
Blue Heart Energy
DVvE bv en Talent voor Transitie
KWR
Netbeheer Nederland
SEECE en Talent voor Transitie
Schiphol Group
Refugee Talent Hub Talent voor Transitie
RES regio Noordoost Brabant Talent voor Transitie
RG Projecten
RHIA RotterdamThe Hague Airport
TenneT Talent voor Transitie
Urban Energy
TNO
twenty50 talent voor transitie
warmtenetwerk talent voor transitie

Mee op reis naar versnelling?

Wil jij weten hoe onze transitieversnellers ook bij jouw organisatie impact kunnen maken? Neem contact op zodat we je alle informatie kunnen sturen!

Sluit je aan!
Sluiten

Nieuwsbrief

Mee op reis naar versnelling!