Projecten

Annemiek’s bijdrage aan het Amsterdam South Connection project

Sinds juni is Annemiek werkzaam op het Amsterdam South Connection project bij Vattenfall. Om het project in het echt in te zien, is zij samen met haar voorgangen en transitieversneller Joris langs de locaties gefietst waar de leidingen zijn aangelegd en langs het terrein waar de hulpwarmtecentrale in de aanbouw is, zo kreeg ze meteen een goed beeld van het project!

Projectmanagement op een groot duurzaam project

β€˜β€™Het project breidt het warmtenet in Amsterdam uit door de twee Amsterdamse warmtenetten met elkaar te verbinden en een hulpwarmtecentrale te bouwen, zo kunnen in de toekomst meer huishoudens van duurzame stadswarmte worden voorzien. Op het project leer ik veel over projectmanagement en warmtenetten. Met mijn kritische blik en structurerend vermogen help ik het project zo soepel mogelijk verlopen.’’

Kun jij ook een transitieversneller gebruiken binnen jouw organisatie?Iemand die voor extra beweging zorgt en versnelling met zich meebrengt? Neem gerust eens contact met ons op en sluit je aan als partner bij Talent voor Transitie.