Foodprint – Het pad naar een klimaatvriendelijke(re) keuken

Precies één week geleden was de presentatie van Impactproject 11.0 en wat een avond was het!
In de sfeervolle The Farm Kitchen’s Kookfabriek kwamen we samen voor een interactieve avond waar het resultaat van een jaar hard werken werd gepresenteerd: Foodprint, hét kookboek voor een klimaatvriendelijke(re) keuken. 🌱
Met 16 heerlijke recepten, allemaal beoordeeld met een A-rating door My Emissions, geeft Foodprint je niet alleen culinaire inspiratie, maar ook praktische tips om de uitstoot in je keuken te verminderen.
Na de presentatie staken we zelf de handen uit de mouwen en gingen we, hoe kan het ook anders, koken! Samen maakten we smaakvolle gerechten waarbij teamwork en creativiteit centraal stonden. Het resultaat? Een avond vol plezier, samenwerking en overheerlijke gerechten.
Benieuwd naar Foodprint? Je kunt het kookboek nu online bekijken en downloaden!
Bedankt lichting 11.0, Erol Unal, Corine Dokkum, Femke Pragt, Sebastian Wendt & Tom Assendelft, voor al jullie harde werk en inzet, we hebben genoten van de avond.
