Projecten

Klaar voor een nieuwe toekomst

Na het behalen van de Master in Sustainable Energy Technology aan de TU Delft is Mohamad Hannan via Talent voor Transitie bij SBM Offshore terecht gekomen. Hier is hij aan de slag gegaan als Instrumentation Engineer. “Het internationale team van SBM is voor mij een hele fijne omgeving. Ik werk in een team met 7 verschillende nationaliteiten waarbij we allemaal met de energietransitie bezig zijn.” De ingenieur uit Syrië verdiept zich in nieuwe technologieën om toekomstbestendige oplossingen te vinden voor offshore energieopslag.

Het bedrijf, dat zich oorspronkelijk op de opslag van olie- en gasproducten focuste, is zich in de laatste jaren meer en meer op de ontwikkeling van duurzame energie, zoals windenergie, aan het focussen. Mohamad en zijn team zijn hier een onmisbaar onderdeel van.

Opdrachtgever Bianca Bernecker is blij met de (levens-)ervaring die Mohamad met zich meebrengt. “Niet alleen zijn technische skills zijn belangrijk. Deze man is zo gedreven om het project tot een succes te maken, daar kan menig een voorbeeld aan nemen.

Talent voor Transitie start met regelmaat een ontwikkelgroep waarin (jong) talent wordt opgeleid om bij te dragen aan projecten in de energietransitie. Mohamad zit bij Talent voor Transitie in een bijzondere lichting, speciaal gericht op Nieuwe Nederlanders, die negen maanden geleden gestart is. Voor deze lichting werkt TvT samen met de Refugee Talent Hub.

Ben je geïnteresseerd in onze ontwikkeltrajecten als opdrachtgever of als talent, klik dan op de betreffende link of neem contact met ons op. We vertellen er graag meer over.