Traineeship Duurzaamheid

Vind jij dat de energietransitie sneller kan en moet? En wil je daar een bijdrage aan leveren? Ben je een startende professional? Dan past ons Traineeship Duurzaamheid perfect bij jou.

Wat ga je doen als Trainee Duurzaamheid?

Je gaat gedurende 2 jaar aan de slag bij 2 of 3 verschillende opdrachtgevers die zich bezig houden met energie-infra projecten en innovaties op gebied van energie en klimaat. Welke dat precies worden? Dat bepalen we samen! Denk daarbij aan ‘wind op zee’ projecten, daken vol leggen met zonnepanelen, werken aan klimaatadaptatie bij woningcorporaties of het aanpakken van de energiearmoede. Wij kennen de organisaties en de uitdagingen en regelen de opdrachten waar jij op je plek bent. De ideale match!

Traineeship Duurzaamheid

Wil je meer weten over de mooie opdrachten waar TvT-ers zich mee bezig houden?

Ontwikkel jezelf met het Traineeship Duurzaamheid

Het Traineeship Duurzaamheid maakt een bijzondere combinatie van werken in duurzaamheid en een uniek ontwikkeltraject. Je kiest voor een contract van 36 of 40 uur. Naast je opdracht (32 of 36 uur) besteed je dan wekelijks gemiddeld 4 uur aan het ontwikkelprogramma.

Tijdens het TvT-ontwikkelprogramma leer je over alle ins en outs van duurzaamheidsbeleid, wisselen we kennis uit over energietransitie, circulariteit, systeemintegratie, regulering en marktwerking en houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werk je aan professionele en persoonlijke groei. Dat doe je samen met een begeleider. Die helpt je op weg om door te groeien. Ons motto is “fouten maken mag”. Sterker nog, het helpt je om te groeien.

Wil je meer weten over Talent voor Transitie? Klik dan hier voor onze missie en met welk team we daaraan werken.

  

Wat neem je mee? Wie ben jij?

Wij zoeken energieke startende professionals met minimaal een HBO-opleiding en 0 – 2 jaar werkervaring. Je kunt dus meteen na je afstuderen bij ons aan de slag, maar bent ook welkom als je al werkervaring hebt.

Deelnemers aan het Traineeship Duurzaamheid zijn startende professionals met een drive voor duurzame energie. Als je kijkt wie er bij ons werken, zie je veel verschillende studie-achtergronden. Van Klimaatwetenschap tot Werktuigbouwkunde, van Sustainable Business & Innovation tot Politicologie. Je hebt dus geen technische opleiding nodig. Wij vinden een diverse toestroom in de energietransitie belangrijk. Onze startende energieprofessionals hebben daarom diverse achtergronden.

Wat stellen wij daar tegenover?

Contract

Een contract voor 2 jaar. Heb jij je plek gevonden en is de opdrachtgever ook tevreden? Dan leert onze ervaring dat de opdrachtgever je vaak een baan aanbiedt.

Salaris

Een startsalaris vanaf € 2.700 bruto per maand (40-urig contract) met prima secundaire voorwaarden.

Standaard middelen

Je krijgt van ons de standaard middelen zoals een laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding.  

Ontwikkeltraject

Een uitgebreid ontwikkeltraject om jezelf verder te ontwikkelen. 

Netwerk

Een uniek netwerk van mensen, bedrijven en organisaties die net als jij een bijdrage willen leveren aan de energietransitie.

Uitdaging

Leuke en uitdagende klanten en projecten

Solliciteren

Denk je dat jij de juiste persoon bent voor ons Traineeship Duurzaamheid? Dan komen we graag me je in contact en horen graag je motivatie om bij te dragen in een betere duurzamere wereld.

Natuurlijk kun je ons ook even bellen voor meer informatie:
tel. 085 130 75 30

De energie transitie kan sneller. Wij geloven in het vermogen van de nieuwe generatie. Nieuwe ideeën, gedrevenheid en realisatiekracht is waar de toekomst om vraagt. Onze drijfveer is om talent van nu de springplank te bieden voor de energie van morgen.

Binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk maken. Dat ik daaraan kan en mag bijdragen maakt mij heel trots!

Nour Amad, werkvoorbereider, Vattenfall (TvT lichting 9.0)

Nour werkt aan een fossielvrije toekomst