Ervaar het vermogen van
de nieuwe generatie

Een vliegende start voor de energie van morgen

De nieuwe generatie brengt energie en resultaat in je projecten. Je mag rekenen op slimme aanpakkers die durven te experimenteren, mensen bij elkaar brengen, plezier hebben in samenwerken en het vermogen hebben om waarde te creëren. Dát is wat onze klanten zeggen.

Talent voor Transitie is er voor organisaties die zich graag laten verrassen door de gedrevenheid en het vermogen van startende professionals.

Hier doen we het voor!

Beweging en impact

Veel projecten worstelen met het vinden van goede en ervaren mensen die het verschil maken. Wij gaan voor de minder voor de hand liggende optie: niet de senior, maar de startende professional maakt het verschil. Want die denkt, doet, communiceert en handelt anders dan je tot nu toe gewend bent in je project.

Talentontwikkeling

Daar draait het om. Het doorlopende ontwikkelprogramma zorgt voor professionele en persoonlijke vaardigheden. In twee of drie klantopdrachten van 8 tot 12 maanden worden die vaardigheden meteen toegepast. Klaar om het verschil te maken.

Een betere wereld

Bij TvT zijn we ervan overtuigd dat het anders moet met de energietransitie en de klimaataanpak. Hier dragen we aan bij door startende professionals te begeleiden om in de energietransitie nieuwe inzichten te brengen en die te realiseren. Het doel is dat de talenten na het ontwikkeltraject definitief bij één van onze opdrachtgevers in dienst treden.

Een startende professional met het netwerk van een senior!

Wij hebben jarenlange ervaring in de energiebranche en een breed netwerk. Inmiddels zijn er circa 100 geplaatste professionals. Dat opgeteld maakt dat iedere starter een ontzettend breed netwerk tot zijn beschikking heeft én gebruikt. Meer weten?

Je komt ons overal tegen

Je komt TvT-ers overal tegen in verschillende rollen: grote infraprojecten analyseren, werken aan klimaatadaptatie bij een woningcorporatie, werken aan energiearmoede bij de provincie, grote wind op zee projecten financieren, er is veel mogelijk!

Nieuwe Nederlanders zorgen voor diversiteit

Talent voor Transitie matcht startende professionals, of ze nou in Delft of Damascus, in Aleppo of Amsterdam hebben gestudeerd. Wij gunnen het iedereen om zijn of haar plek te vinden in de energietransitie. We werken nauw samen met de Refugee Talent Hub om het vermogen van Nieuwe Nederlanders in te zetten.

Het gasvrij maken van onze bebouwde omgeving is de uitdaging waarin ik het verschil wil maken. De omvang van deze opgave is een bepalende factor in het succes van de energietransitie. TvT heeft mij op weg geholpen bij het invullen van dit vraagstuk door afgestemde plaatsing bij Eneco en samen met een grote groep enthousiaste en gemotiveerde leeftijdsgenoten op te trekken.

Maarten van der Kuur
Senior Analist, Business Development van Gas Los, Eneco
TvT alumnus (lichting 2.0)

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de matching?

Iedere positieve ervaring met een TvT-er begint met een magische match. Dat is ons vak. We verdiepen ons in jouw organisatie en uitdaging. Wij voelen aan wie uit onze talentpool past bij de vraag en de omgeving. Zo zorgen we voor de persoonlijke én inhoudelijke fit. Onze matches staan in het licht van ontplooiing en mogelijkheden aanreiken. We omarmen diversiteit en koesteren ieders talent.

Wat voor opdrachten doen jullie?

Je komt TvT (bijna) overal tegen in de energietransitie, daar zijn we best wel trots op. Kijk op de Projectenpagina op onze website om te zien wat we allemaal doen. Je kan hier ook doorklikken om contact met een TvT-er op te nemen. We kunnen dit ook voor je regelen, stuur ons een bericht!

Hoe lang duurt een opdracht?

Onze standaardtermijn is 6 tot 12 maanden, dan kunnen we 2 of 3 opdrachten inpassen in twee jaar. Past dit niet in jouw organisatie? We denken graag mee om het in te passen. De TvT-er moet daar natuurlijk ook mee akkoord gaan.

Kan ik het ontwikkelprogramma ook inzetten voor eigen personeel?

Ja, we hebben in ons programma meerdere deelnemers die in loondienst zijn van een van onze partners. Hiervoor maken wij apart afspraken met de (potentiële) deelnemer en zijn/haar werkgever.

Mag een trainee bij ons in dienst aan het einde van de opdracht?

De trainee kiest voor Talent voor Transitie vanwege de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers te werken én het tweejarig ontwikkelprogramma te volgen. Soms vraagt de opdracht om verlenging of is er een perfecte match en dus de optie tot uitstroming. Dan bespreken wij dit met de TvT-er om te kijken of het past in zijn/haar ontwikkeltraject.

Hoe zit het met de jullie arbeidsvoorwaarden?

Wij bieden een marktconform salaris aan, onze arbeidsovereenkomsten vallen onder de ABU CAO. Iedereen krijgt een NS business card van Talent voor Transitie, een telefoon-, laptop- en thuiswerkvergoeding. Talent voor Transitie is SNA gecertificeerd. SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk.

Staat jouw vraag er niet bij?